5 ποιοτικά δωρεάν θέματα WordPress

Παραθέτουμε πιο κάτω μια λίστα με 5 ποιοτικά θέματα WordPress, τα οποία δεν κοστίζουν ούτε σεντ. Υπερέχουν σε αρκετά σημεία, ακόμα και από θέματα τα οποία αποκτάς μόνο αν πληρώσεις. Θέματα σαν τα πιο κάτω, είναι ένας από τους λόγους που το WordPress έχει γίνει τόσο δημοφιλές.

Αφού εγκαταστήσεις το WordPress σε ένα αξιόπιστο χώρο φιλοξενίας ιστοσελίδων, θα έχεις πρόσβαση  στα ακόλουθα δωρεάν θέματα με τον εξής τρόπο: Κάνε Log-in ως διαχειριστής της ιστοσελίδας σου. Ακολούθως από το Dashboard -> Appearance -> Themes -> Add new -> Search (Όνομα του θέματος που ψάχνεις), Install και Activate, να τα βρεις και να τα εγκαταστήσεις.

  1. Responsive theme: Το συγκεκριμένο θέμα είναι φιλικό προ τις διάφορες συσκευές (responsive) που σημαίνει ότι η ιστοσελίδα σας θα προσαρμόζεται ανάλογα με τις διαστάσεις της οθόνης της συσκευής την οποία ο χρήστης της ιστοσελίδας σας χρησιμοποιεί (smartphone, tablet, laptop κ.τλ.). Σκοπός είναι ο χρήστης να έχει μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης, ανεξάρτητα από την συσκευή που χρησιμοποιεί. Είναι πολύ προσαρμόσιμο αφού διαθέτει 11 περιοχές για widgets, 6 πρότυπα και 4 θέσεις για menu. Εύκολη προσθήκη λογότυπου και απλοποιημένη κοινωνική δικτύωση.  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιστοσελίδες μικρών εταιρειών/οργανισμών, landing pages, blogs, e-shops. Υπάρχει και στα ελληνικά.
  2. Spacious theme: Είναι ένα ευρύχωρο θέμα το οποίο δεν θα κουράζει τον επισκέπτη σου. Είναι responsive και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε είδος ιστοσελίδας: επιχειρήσεις, επαγγελματικό πορτφόλιο, ιστολόγιο. Είναι πολύ ευέλικτο και μπορείς να το διαμορφώσεις με πάρα πολλούς διαφορετικούς τρόπους: διαθέτει 14 περιοχές για widgets, δυνατότα προσαρμογής χρωμάτων και άλλα πολλά. Υπάρχει και στα ελληνικά.
  3. Vantage theme: Αυτό το θέμα είναι κατα την γνώμη μου κατάλληλο για ιστοσελίδες επιχειρήσεων και ηλεκτρονικά καταστήματα. Είναι φιλικό προς κάθε είδος συσκευής, διαθέτει μεγάλη προσαρμοστικότητα και θα σε βοηθήσει να πουλήσεις τα προιόντα σου στο Διαδίκτυο. Είναι συμβατό με τα πρόσθετα (plugins) Page Builder και MetaSlider τα οποία θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μια πολύ ελκυστική ιστοσελίδα.
  4. Customizr theme: Ένα από τα καλύτερα θέματα που υπάρχουν, ειδικά από άποψη προσαρμογής, κάνει ότι λέει το όνομα του αφού μπορεί να διαμορφωθεί με πάρα πολλούς τρόπους. Σχεδιάζεις ζωντανά την ιστολίδα σου, επιλέγοντας Customize και βλέπεις τα πάντα να προσαρμόζονται ζωντανά μπροστά στα μάτια σου. Είναι συμβατό με όλους τους πλοηγούς και φιλικό πρός όσουν θέλουν να δουλέψουν και με κώδικα.
  5. Storefront theme: Πολύ δημοφιλές θέμα, εξειδικευμένο στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Σου δίνει την δυνατότητα να κατασκευάσεις ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Έχεις πολλές επιλογές προσαρμογής του περιγράμματος της ιστοσελίδας και των χρωμάτων ώστε να φτάσεις στο αποτελεσμά που επιθυμείς.

Τα πιο πάνω θέματα είναι μόνο ένα πολύ μικρό δείγμα των χιλιάδων επιλογών που έχεις. Είναι όμως μερικά από τα καλύτερα και τα πιο δημοφιλή που μπορείς να βρείς. Απλά κάνε την αρχή. Υπάρχουν επαγγελματικές ευκαιρίες στον ηλεκτρονικό κόσμο, οι οποίες σύμφωνα με τους ειδικούς κάθε μέρα αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό. Ετοίμασε σήμερα την WordPress ιστοσελίδα σου, παρακολουθώντας αυτό το απλό βίντεο που ετοιμάσαμε για σένα.

Y.Γ: Είσαι στο Facebook; Κάνε Like στην σελίδα μας για να μαθαίνεις πρώτος για τα καινούργια μας άρθρα :)

1 Comment on “5 ποιοτικά δωρεάν θέματα WordPress

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>