Άρχισε
€299
Παράδοση Σε 2-4 Εβδομάδες
WordPress CMS
5 Σελίδες
Βελτιστοποίηση SEO
Google Analytics
Φόρμα Επικοινωνίας
 
 
 
Μεγάλωσε
€399
Παράδοση Σε 2-4 Εβδομάδες
WordPress CMS
10 Σελίδες
Βελτιστοποίηση SEO
Google Analytics
Φόρμα Επικοινωνίας
Ενσωμάτωση Social Media
 
 
Συνδέσου
€699
Παράδοση Σε 2-4 Εβδομάδες
WordPress CMS
20 Σελίδες
Βελτιστοποίηση SEO
Εγγραφή στην Google
Google Analytics
Φόρμα Επικοινωνίας
Ενσωμάτωση Social Media
 
Επιχείρησε
€999+
Παράδοση Σε 2-4 Εβδομάδες
WordPress CMS
20+ Σελίδες
Βελτιστοποίηση SEO
Εγγραφή στην Google
Google Analytics
Φόρμα Επικοινωνίας
Κοινωνική Δικτύωση
Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Όλα τα πακέτα περιλαμβάνουν δημιουργία λογότυπου, κατασκευή ιστοσελίδας, email, κατοχύρωση διεύθυνσης Διαδικτύου (Domain name) και βασική φιλοξενία ιστοσελίδων για ένα χρόνο.
Σημείωση: Κατά την παραγγελία παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας είναι σωστά επειδή θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να συζητήσουμε τις περαιτέρω λεπτομέρειες. Η συνεργασία μεταξύ μας είναι απαραίτητη ώστε να κατασκευάσουμε μια ιστοσελίδα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Τα λέμε σύντομα.

 

Αν κάποιος δεν διαθέτει στον προϋπολογισμό του τα πιο πάνω ποσά θα χαρεί αν μάθει ότι παρέχουμε και μια άλλη υπηρεσία, η οποία είναι 100% δωρεάν. Συνεχίστε να διαβάζετε.

 

100% Δωρεάν Υπηρεσία Εγκατάστασης WordPress

To μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αγοράσετε το hosting σας (υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων) από τον σύνδεσμο μας. Ακολούθως στείλτε μας τα ακόλουθα μέσω αυτής της φόρμας επικοινωνίας:

 1. Την διεύθυνση Διαδικτύου (domain name) σας που θέλετε να συνδεθεί με τον λογαριασμό φιλοξενίας ιστοσελίδων που αγοράσατε
 2. Τα στοιχεία εισδοχής στον παροχέα του domain σας (μόνο στην περίπτωση που δεν κατοχυρώσατε το domain σας μέσω SiteGround - η οποία προσφέρει δωρεάν domain)
 3. το username και password της υπηρεσίας φιλοξενίας σας
 4. Στο πλαίσιο "Θέμα" της φόρμας επικοινωνίας γράψτε  "Δωρεάν Εγκατάσταση WordPress" και στο πλαίσιο "Μήνυμα" συμπεριλάβετε το όνομα και το email σας.

Σημείωση: Μόλις σας παραδώσουμε την ιστοσελίδα σας, θα διαγράψουμε όλες τις πληροφορίες που θα μας στείλετε π.χ. username και password. Στόχος η 100% εγγυημένη ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. Επίσης ξεκαθαρίζουμε ότι αν χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο μας δεν θα πληρώσετε κάτι περισσότερο απ' ότι θα πληρώνατε κανονικά. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρέχουμε μια υπηρεσία κόστους €100 εντελώς δωρεάν... Ποιό το κέρδος για μας;
Για όσους αναρωτιούνται τι θα κερδίσουμε βοηθώντας τον κόσμο, ενημερώνουμε ότι θα λάβουμε μικρή προμήθεια από την εταιρεία φιλοξενίας για κάθε καινούργιο πελάτη που θα εξυπηρετούμε. Ο κύριος λόγος όμως που παρέχουμε αυτή την δωρεάν υπηρεσία είναι ότι θα κτίσουμε καινούργιες φιλίες με ανθρώπους, οι οποίοι όταν μείνουν ευχαριστημένοι από την δωρεάν υπηρεσία, θα γίνουν πιστοί μας πελάτες.

Η δωρεάν υπηρεσία περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

 1. Σύνδεση της διεύθυνσης Διαδικτύου (Domain name) σας με τον δικό σας λογαριασμό φιλοξενίας Ιστοσελίδων (Hosting).
 2. Εγκατάσταση WordPress στον λογαριασμό φιλοξενίας σας.
 3. Αλλαγή της μορφής των Permalinks σε Post name για να είναι η ιστοσελίδα σας πιο φιλική στον κόσμο και τις μηχανές αναζήτησης π.χ. Google.
 4. Εγκατάσταση του θέματος Customizr, ενός από τα καλύτερα WordPress θέματα.
 5. Πρόσθετο συστήματος antivirus "Wordfence", το οποίο θα προσφέρει στην ιστοσελίδα σας περισσότερη προστασία από τους διαδικτυακούς εγκληματίες.
 6. Πρόσθετο Φόρμας Επικοινωνίας "Contact Form 7".
 7. Πρόσθετο "All in One SEO", το οποίο θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την απόδοση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης όπως η Google.
 8. Δωρεάν βίντεο στο οποίο σας εξηγώ πώς να δημιουργήσετε το δικό σας λογότυπο δωρεάν, μέσω της υπηρεσίας Logomakr.
 9. Σύνδεσμο σε δωρεάν υπηρεσία αυτοματοποιημένης δημιουργίας ιδιωτικής πολιτικής (privacy policy) στην αγγλική γλώσσα. Αυτό θα βοηθήσει την ιστοσελίδα σας να αποκτήσει την εμπιστοσύνη των μηχανών αναζήτησης και του κόσμου. Είναι γνωστό ότι η παρουσία ιδιωτικής πολιτικής παραπέμπει σε πιο σοβαρή ιστοσελίδα και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους.
 10. Σύνδεσμο για αγορά υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων με 50% έκπτωση για τον πρώτο χρόνο. Κοστίζει λιγότερο από €50.

Ακολουθήστε τις οδηγίες αυτού του βίντεο και κάντε την εγγραφή σας μέσω του συνδέσμου μας.

Αρχίστε τώρα!

 

Για εσάς που έχετε ήδη ιστοσελίδα, οι επιπλέον υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την συντήρηση και ανανέωση WordPress ιστοσελίδων. Το κόστος είναι ανάλογο της εργασίας που θα μας ζητήσετε να εκτελέσουμε. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Επικοινωνήστε.